ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ

ΤΟΥ ΕΥΡΕΝΙΔΗ ΗΣΑΪΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 34

ΤΕΡΜΑ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2541067637

6972608048

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΗΣΑΪΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για το γραφείο μας

Το Γραφείο Τελετών Ευρενίδη Ησαΐα  συμπεριλαμβάνεται στα παλαιά γραφεία τελετών στην Ξάνθη και βρίσκετε στο τέλος Ηλιουπόλεως στην στροφή προς το Νοσοκομείο Ξάνθης, δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια με επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ξάνθης με έδρα την Ξάνθη. Βάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα και επενδύοντας στοχευμένα και σοβαρά στην δουλεία μας έχοντας πλέον συνδυάσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας με λογικά κοστολόγια στην οργάνωση κηδειών, την τέλεση μνημόσυνων και επαναπατρισμών εσωτερικού και εξωτερικού.
Ο ιδρυτής του γραφείου Ευρενίδης Ησαΐας και τα νέα μέλη οι θυγατέρες του Δέσποινα και Δήμητρα  διαθέτουν σημαντική εμπειρία και μπορούν να εξυπηρετήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε πιθανή περίπτωση.
Σε όλη την πορεία μας μέχρι και σήμερα, μας χαρακτηρίζει το αληθινό ενδιαφέρον που δείχνουμε στις ανάγκες σας τη δύσκολη αυτή στιγμή, για να σχεδιάσουμε για εσάς την τελετή που επιθυμείτε και που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Οι αξίες που μας διέπουν και έχουν τύχει της εμπιστοσύνης πολλών οικογενειών, είναι ο σεβασμός που δείχνουμε στην απώλειά σας, η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε περίσταση και η ηθική στάση που τηρούμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας απέναντί σας.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε  όλα αυτά τα χρόνια και να εκφράσουμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, για να σας εξυπηρετούμε και να σας διευκολύνουμε όσο αυτό είναι δυνατόν, τη δύσκολη αυτή στιγμή.